Serieplaceringar:

Exiles 1

Pingvin 2

Vänersborg 4

Enköping 5 (inkl. Wooley, Uppsala)

West Göta 0

Skåne 4 (Malmö 3, Lugi 1)

Ej seriespel:

Kalmar Södra 2

Uppsala 1

Utlandet 4

Damlaget presenteras utan kommentar från förbundet. Som framgår av tablån har de två klart bästa klubblagen fått tre uttagna av 23 (Exiles enda representant t o m missade finalen p g a Japanresa). De slagna semifinalisterna som var en klass sämre än Exiles/Pingvin har NIO uttagna. Skåne som kom sist och förlorade säsongens samtliga sex matcher har FYRA. Ej seriespelande har TRE. Sedan fyra från utlandet.

Ursäkta språket, men vad fan håller förbundet på med? Detta kan omöjligen vara i närheten av vårt bästa lag. Har Ni ett stort antal skadade, sjuka eller ej tillgängliga eller kör Ni än en gång med en aningslös kompisuttagning? I Trophy spelar vi mot tre av de sämst rankade länderna i världen och hittills har vi med viss möda lyckats slå en av dem på hemmaplan. No möter vi Tjeckien som spelat oavgjort 5 – 5 mot Finland och som förra veckan slog Schweiz 15 – 5. Nu är Tjeckien på 54:e plats, tvåa från slutet, men de har höjt sin spelstandard för tillfället och leder gruppen. Utan många av våra bästa spelare kan vi se fram emot en ny jämn match. Spelar tjeckerna som mot Schweiz och Sverige som mot Finland har tjeckerna goda chanser att vinna och att ta Trophytiteln.

I så fall ett nytt misslyckande för svensk rugby. Och vi kan bara skylla oss själva.