Det gamla vanliga, avhopp i sista sekunden, horribla beslut om vilka som startar, laget annonseras half ett på lördag morgon.

Det finns anledning att revidera min prognos att Sverige kan vinna med några få poäng. Det står förvisso inte ett ord någonstans om landslaget från Moldavien, men de måste vara rätt svaga för att förlora mot den svenska uppsättningen.

Några kommentarer: Grillfors har inte spelat särskilt många matcher i år, bara två som kratsare. Som jag nämnde i går finns fyra bra kratsare hos Exiles och Pingvin. Inget fel på Christopher Nilserius men att placera honom fore en av Sveriges bästa spelare alla kategorier, Theo Karlsson, är horribelt. Marini har inte imponerat hittills som andraledare, men det fanns inte mycket att välja på. Enligt matchrapporterna har Ek spelat två ganger som andraledare under säsongen. Lite oklart hur mycket han har startat, står nästan alltid som nr 17. Tredje ledet OK, men “Neex” har spelat ut Erik S. på sistone.

När det gäller backarna platsar bara två som spelar i Sverige och dessa i Div. 1. Avspeglar den fantasivärld som landslagsledningen lever i. Inget fel på våra fem “utlänningar”, men jag tror inte att någon av dem skulle få plats i en Exiles/Pingvin kombination.

De två dominerande klubbarna i Sverige har fått tre spelare med i startuppsättningen och totalt 5 bland de 23 i truppen. Kan det vara någon sorts masspsykos som har drabbat ledningen?

 1. Giga Khanishvili – Exiles
 2. Jonas Grillfors – Enköping
 3. Christopher Nilserius – Södertälje
 4. Arthur Marini – Paris Universitet
 5. Henrik Ek – Troján
 6. Erik Sjöbäck – Pingvin
 7. Sami Paulsson – Exiles
 8. Anders Nilsson – Blackheath
 9. Philip Axelsson – Södertälje
 10. Conor Murphy – Landsdowne
 11. Nils Murphy – Landsdowne
 12. Tom Milner – Ilkley
 13. Axel Kalling Smith – Sussex Universitet
 14. Fredrik Enstad – Södertälje
 15. Philip Murphy – Dublin Universitet