Sverige vinner sista matchen och slutar på 11:e plats av 12. Borde innebära nedflyttning men oklart vad som händer nästa år.

Redan före turneringen skrev jag att Sverige möjligtvis kunde slå Ryssland, som inte förefaller vara särskilt intresserade av denna turnering, och så blev fallet. 10 – 0 till Sverige i en match som inte går till hävderna men blir bra för spelarnas självkänsla. Det är dock fortfarande självklart att SRF aldrig borde ha satsat pengar på detta företag.
Annars var det en ganska rolig turnering med många jämna matcher och en rätt hög standard hos de bättre lagen. Gästerna från andra sidan Atlanten var inte så imponerande, de slutade USA åtta och Kanada femma. Ytterligare ett portugisiskt lag gjorde bra ifrån sig i denna turnering. De tog sig till semifinalen innan krafterna sinade. Ett tufft walesiskt lag kämpade sig till finalen, men där hade de inte mycket kvar att sätta emot suveräne England som vann 31 – 0. I likhet med andra engelska lag är de inte alltid så bra på själva sjumannaspelet men de är snabba och starka och med det kan man nå långt. Ta en titt på deras nr 7 (Ellie Kildunne?) en otrolig spelare som var bäst i såväl anfall som försvar.