Kort blogg denna vecka, jag befinner mig i Kalifornien. Låt oss börja med damerna, det blir en framgång om alla matcher spelas. Mycket osannolikt att Exiles förlorar mot Södertälje/Kalmar eller Göteborg mot Uppsala/Berserkers. Hammarby verkar ha stora problem och det vore katastrof om inte Skåne Ladies kan skicka upp ett lag som vinner lätt. En match kan dock bli spännande. Vänersborg slog Skåne Ladies förra veckan och verkar vara starkare efter sommaruppehållet. Obesegrade Enköping såg lite tröga ut i segern mot Göteborg för en vecka sedan och det finns en liten chans att Vänersborg kan bjuda på en överaskning.

Allsvenskan bjuder på Enköping – Exiles och Spartacus – Pingvin. Enköping ställer upp med i stort sett sitt ordinarie lag fast Tim saknas fortfarande. Exiles har ett något starkare lag än mot Heriot´s och jag tror att de kan dra nytta av denna tuffa match. Enköping är nog inte tillräckligt starka för att stå emot. Kan bli spännande att bevaka matchen mellan Spartacus och Pingvin. Spartacus seglar i medvind, medan Pingvin inte imponerat i år. De har inte, som brukligt, publicerat sitt lag och jag tror nog att Spartacus kan överaska.

I div. 1 möter Erikslund – Uppsala medan Hammarby och Babas möts på hemmaplan för båda två. Uppsala gjorde bort sig genom att lämna w.o. förra veckan samtidigt som Erikslund förlorat två matcher i rad för första gången på mycket länge. Vet inte hur den matchen kommer att utvecklas. Babas får nog svårt med 23 spelare uppe i Enköping med A-laget, men Hammarby har inte heller imponerat på sistone. Kan bli en jämn match.

Och det får räcka för i dag.